beats by dre cheap

Herbalife proizvodi - asortiman i karakteristike

Ukoliko želite imati kontrolu nad vašom težinom, podići nivo kondicije i energije na viši nivo ili pak održati vaše tijelo i organizam mlađim, Herbalife nudi posebne linije proizvoda koje vam mogu pomoću da ostvarite zacrtane ciljeve.
Mršanje ne mora uvijek da bude izazov koji je teško ostvariti. Herbalife proizvodi za kontrolu težine su prilagođeni vašem tipu tijela i pomažu vam da izgubite, dobijete ili održavate vašu idealnu težinu. Više od dvije decenije istraživanja u polju uspješnog kontroliranja kilogramima rezultirala su Herbalife programima za smanjenje tjelesne težine.
Kvalitetni sastojci
Herbalife proizvodi sadrže sastojke koji ispunjavaju najstrože standarde u oblasti čistoće na molekularnom nivou.
Kompleksna testiranja
Više nivoa testiranja u toku postupka proizvodnje garantuju da herbalife produkti zadovoljavaju ili čak prevazilaze stroge regulatorne upute, od zadane čistoće i djelovanja sastojaka do završne provjere gotovih proizvoda.

[img]http://az31823.vo.msecnd.net/content/en-us/img/catalog/products/140325_multi_complex_sku3115_400.jpg[/img]
Kontrola težine
Klinička istraživanja pokazuju da dnevni unos zamjenskih šejkova u okviru programa za kontrolu težine uz umjereno kretanje ili vježbanje uspješno pomaže u procesu mršanja.
Energija, sport i forma
Unošenje adekvatne količine tekućine je iznimno važno prilikom vježbanja. Što više i češće vježbate to je važnije da pijete dovoljno tečnosti.
Zdravo srce
Europski autoritet za sigurnost hrane (EFSA) preporučuje dnevni unos od 250 mg Omega 3 masnih kiselina kako bi održali vaše srce zdravim.
Zdravlje probavnog trakta
Konzumiranje hrane bogate vlaknima je najbolji način da vaš probavni trakt funkcionira normalno. Istraživanja pokazuju da većina ljudi ne unese preporučenu dnevnu količinu vlakana od 25 g.
[img]http://orderherbalproductsonline.com/wp-content/uploads/2014/02/Purchaseherbalifeonline_ultimatekit_vanilla.jpg[/img]

Analiza proizvoda za jačanje imuniteta
http://emxba.blogger.ba
03/03/2015 15:32